Termeni și Condiții

INTRODUCERE

Folosirea, incluzând vizitarea și cumpărarea produselor de pe site-ul www.sportmaxx.ro, implică acceptarea în totalitate a termenilor și condițiilor sub care sunt furnizate aceste servicii și vor fi detaliate în paragrafele următoare. Termenii și condițiile acestor servicii pot fi schimbate în orice moment de către furnizor, fără notificarea prealabilă a utilizatorului. Utilizatorul va avea acces permanent la termenii și condițiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta în orice moment. În cazul în care utilizatorul nu este de acord cu condițiile impuse, acesta trebuie să inceteze folosirea serviciilor noastre.

POLITICA DE RETURNARE

Conform O.G. 34/2014, produsele achiziționate se pot returna în ambalajul original și în aceeași stare în care au fost recepționate (cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care le-au însoțit), în termen de 14 zile calendaristice de la primire, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind orice fel de metoda de livrare are la dispoziție (în afară de poșta standard, nu ne vom deplasa la poștă pentru ridicare, trebuie livrat direct la adresa), de preferat un curier de încredere. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau înlocuirea cu unul conform. Dacă SPORTMAXX PRO SRL nu poate înlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului în cel mult 14 zile calendaristice de la data recepționării produsului returnat. Suma înapoiată include costurile inițiale de transport, cu excepția cazului când ați cerut o livrare specială ce a presupus costuri suplimentare (ex: livrare până la ora 10, zonă cu taxare suplimentară).

Atenție, este obligatoriu să ne anunțați înainte de returnarea oricărui produs printr-un email la adresa office@sportmaxx.ro.

Coletele retur se trimit la adresa showroomului, Str. Gheorghe Doja nr 76, Mureșeni, Mureș, 540232, în att. Jáni Lorand 0743.871.806.

Atenție! Politica de returnare face referire doar la produsele achiziționate online și nu la cele cumpărate din magazinele noastre fizice.

Definiția contractului de vânzare (art. 2, 5.): orice contract în temeiul căruia profesionistul transferă sau se angajează să transfere proprietatea asupra unor produse către consumator, iar consumatorul plătește sau se angajează să plătească prețul acestora, inclusiv orice contract care are drept obiect atât produse, cât și servicii.
Încheierea contractului are loc în momentul emiterii facturii fiscale și nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmării automate de primire a acesteia.
Art. 12 menționează că exercitarea dreptului de retragere pune capăt obligațiilor părților contractuale. Pentru a returna produsele, e suficient să ne informați de intenția dvs, trimițând un email la office@sportmaxx.ro sau folosind formularul de contact, în termenul de 14 zile calendaristice menționat anterior. Legea permite drept de retur doar pentru persoanele fizice însă noi vom acorda dreptul de retur și persoanelor juridice, cu aceleași condiții. Consumatorul este responsabil doar în ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării produselor. În conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47) din prezentare: pentru a stabili natura, caracteristicile și modul de funcționare a bunurilor, consumatorul ar trebui să le mânuiască și să le inspecteze în același mod în care i s-ar permite să-o facă într-un magazin; de exemplu, consumatorul ar trebui doar să probeze un articol de îmbrăcăminte, nu să îl poarte.

GARANȚIA PRODUSELOR

SPORTMAXX PRO SRL garantează integritatea și conformitatea produselor comandate de pe site pe timpul transportului și până în momentul livrării. Produsele, acolo unde este cazul, sunt însoțite de certificatul de garanție original emis de producător, importator sau furnizor. În funcție de produse și de furnizori, garanția legală se asigură pentru o perioadă cuprinsă între 6 luni și 2 ani. Pentru a beneficia de garanție, produsele trebuie să fie însoțite de bonul fiscal și/ sau factură fiscală emisă la achiziționarea produsului împreună cu certificatul de garanție. Defecțiunile vor fi analizate și soluționate de către SPORTMAXX PRO SRL în colaborare cu producătorii sau distribuitorii produselor comercializate. Pentru produsele care nu fac obiectul garanției costul de transport și reparație a produsului revine clientului. Pentru a beneficia de garanție, cumpărătorul trebuie să respecte instrucțiunile de folosire și normele ce trebuiesc cunoscute de cumpărătorii de bunuri de folosință îndelungată care se vând cu termen de garanție conform: HG 786/96

Motocicletele și ATV-urile marca Kxd, Nitro, Hurricane, Bemi, vândute de către firma Sportmaxx Pro SRL au o garanție motoric de 12 luni de zile numai cu condiția să se respecte revizia ștampilată cu deviz de la un service autorizat. Nu intră în garanție consumabile, și nici componente cadru sau telescop ghidon etc.

Pentru orice probleme legate de garanție, vă rugăm să ne contactați la adresa de email office@sportmaxx.ro sau la telefon 0743.871.806.

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Toate datele introduse pe site-ul www.sportmaxx.ro sunt confidențiale și nu vor fi transmise către terțe părți (făcând excepție transmiterea adresei de livrare către curier). Datele personale ale clienților sportmaxx.ro sunt necesare pentru administrarea comenzii și prelucrarea ei în cele mai bune condiții (cuprinzând metodele de comunicare și livrarea), ele neputând fi obiectul unei vânzări sau instrăinări de orice fel către o terță societate.

După completarea formularului de înregistrare, utilizatorul va primi un cont și o parolă pentru utilizarea serviciilor. Utilizatorul este în întregime responsabil pentru păstrarea confidențialității asupra numelui de cont/adresei de e-mail și a parolei asociate. De asemenea, utilizatorul este în întregime responsabil de toate activitățile și informațiile care sunt transmise din contul care i-a fost alocat. În cazul accesării neautorizate a contului de către persoane terțe, din orice motive, compania nu își asumă nici o responsabilitate față de consecințele care pot apărea.

CONȚINUT SITE

sportmaxx.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acest site. Fotografiiile au caracter informativ și pot conține rareori inadvertente cum ar fi: nuanța culorii produselor din poze poate fi diferită decât cea reală, la fel dimensiunile sau modelele desenate pe produse. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.

Ne declinăm răspunderea pentru orice situație care poate apărea din cauza unor erori de software sau defecțiuni tehnice apărute la server.

COPYRIGHT

sportmaxx.ro și toate informațiile conținute pe acest site sunt proprietate a companiei SPORTMAXX PRO SRL Folosirea sub orice formă și în orice scop a materialelor publicate pe site, fără acordul SPORTMAXX PRO SRL se pedepsește conform legilor în vigoare. Pentru raportarea încălcării drepturilor de autor folosiți adresa: office@sportmaxx.ro

FRAUDA

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conținutul site-ului sportmaxx.ro sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul sportmaxx.ro, va fi considerată tentativă de fraudare a sistemelor sportmaxx.ro și va pune în miscare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.

LITIGII

Orice litigiu apărut între Clienți și Societate va fi rezolvată prin cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată din România.

ÎNCHEIEREA ACORDULUI

SPORTMAXX PRO SRL își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a utilizatorilor. De asemenea, compania își rezervă dreptul de a înceta furnizarea serviciilor sale către orice utilizator, în cazul în care acesta a încălcat una dintre condițiile menționate mai sus. La limită, SPORTMAXX PRO SRL își rezervă dreptul de a înceta furnizarea serviciilor sale în orice moment.

Pentru orice lămuriri, vă rugăm să ne contactați la office@sportmaxx.ro